Cubeon small logo white

Fiber Concrete.

Et unik design hvor kombinationen af den rustikke beton overflade tilsat det forarbejdede træ efterlader et stramt, elegant og tidsløst udtryk.

Det modulære CubeOn system tillader uendelige kombinationsmuligheder.

Solide materialer.

Lavet i solide, lette og elegante materialer

Fiberbeton.

Fiber beton er et kompositmateriale bestående af en mørtel af hydraulisk portlandcement og et fint aggregat forstærket med alkali-resistente glasfibre.

Egetræ.

Eg er tungt, hårdt, slidstærkt og holdbart. Det indeholder fra naturens side garvesyre, som gør træet modstandsdygtigt overfor svamp og insektangreb

Gummi

En mørk gummi kant mellem overflade stykket og bund stykket, som skaber en flot og solid kontrast mellem fiberbetonet og de anvendte materialer.

Flere forskellige træsorter.

Lavet i solide, lette og elegante materialer

Douglas

Træet er populært fordi det kan leveres i store knastfrie dimensioner. Veddet har tydelig markering af årringe. 

Ipetræ

Har en smuk mørkebrun farve med grønne nuancer i strukturen. Ipé hårdttræ er en meget eksklusiv træsort med mange fordele. Ipé træbrædder er særdeles stabile og slidstærke.

Cumaru

Er en rødbrun og meget slidstærk træsort. Den smukke og varierede struktur i træet giver en spændende og eksklusiv overflade.

Garapa

Hårdt træ der patinerer med tiden men træets naturlige glød kan bevares ved behandling med almindelige træolier.

Teaktræ

Kvalitets tømrer, der bl.a. bliver brugt til skibs og møbelproduktion. På grund af sin smukke farve bruges det ofte til designprodukter og møbler.

Sæt det sammen som du vil.

Det modulerebare system gør det muligt og samle CubeOn Concrete på din helt egen unikke måde. Det smukke og kreative danske design står flot sammen og enkeltvis

40 x 40

80 x 40

120 x 40

160 x 40

200 x 40

Tilføjelser.

Tilføj ekstra elementer som Dividers, Ryglæn, Fronttræ, Plantekasser og mange andre små detaljer til dine Cubes og skab et unikt miljø.

Kun fantasien sætter grænser.

Hvis du ønsker et særligt materiale som ikke er listet ovenover, skal du ikke blive nervøs. Hos CubeOn er det kun fantasi som sætter grænser. Kontakt os og høre mere om dine muligheder.